Marjo Kangasharju

Aluevaltuutettu Marjo Kangasharjun vaalikuva.

Marjo Kangasharju

Kainuun hyvinvointialueen aluevaltuutettu, tulevaisuuslautakunnan jäsen

SDP:n Oulun piirin nettisivuilla on käynnissä Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueiden varsinaisten aluevaltuutettujen esittelyt. Jokaiselle valtuutetulle on lähetetty kolme kysymystä valtuustotoiminnasta. Lue valtuutettujen vastaukset nettisivuiltamme!

Miten valtuustokausi on mennyt tähän asti?

Tähän mennessä valtuustossa on tehty tärkeitä pohjatöitä. Vaikka meillä oli vanha rintamamiestalo (Kainuun sote) valmiina, on sitä osin purettu runkoon asti ja osin tehdään pienempää pintaremonttia. Tärkeisiin pohjatöihin on kuulunut organisaation eli talon piirustusten luominen, ohjekirjan eli hallintosäännön tekeminen, strategian eli valmiin talon vision luominen, henkilöstöstrategialla kuvaamme talossa asuvaa perhettä ja palvelustrategialla talon vieraanvaraisuutta. Talon töihin on palkattu myös uusia rakennusmestareita.

Mitä asioita ajat aluevaltuustossa?

Minulle on tärkeää, että kainuulaiset eli talon vieraat saavat tarvitsemansa palvelut ja ne ovat kaikkien saavutettavissa. Yhtä tärkeää on henkilöstön eli talon asukkaiden hyvinvointi ja talon houkuttelevuus, jotta meillä riittää asukkaita eli työtekijöitä tarvittavia palveluita toteuttamaan.

Millaisia terveisiä haluat lähettää paikallisille demareille?

Meillä on hyvä porukka valtuustossa ja paikallisessa toiminnassa. Tule tekemään meidän kanssa yhteistyötä ja pientä pintaremonttia, jotta talosta rakentuu paras mahdollinen. Meihin voi aina ottaa yhteyttä, sitä varten olemme olemassa. Lämpimästi tervetuloa kokouksiimme, joissa käymme läpi hyvinvointialueen ajankohtaisia aiheita.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *