Oulun SDP-piirin pj Tanja Tiainen ehdolle eduskuntavaaleihin

 

Tanja Tiainen uskoo sosialidemokraattien lisäävän paikkamääräänsä vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

 

Oulun SDP-piirin piirihallitus on nimennyt Tanja Tiaisen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Aluepäällikkö Tanja Tiainen toimii meneillään olevalla kaudella piirin puheenjohtajana, ja hän on jäsenenä myös Oulun kaupunginvaltuustossa.

Tiainen osaa valmistautua eduskuntavaalikampanjaan hyvin, sillä hän oli ehdolla myös vuonna 2015. ”Lähden mukaan vaaleihin samoilla aiheilla kuin aikaisemminkin, koska ne ovat minulle tärkeitä asioita ja minulla on niistä teemoista asiantuntemusta. Nuo teemat ovat lapset, päihde- ja mielenterveysasiat, yrittäjyys, työelämä ja työelämän tasa-arvo sekä ympäristöasiat”, Tiainen toteaa.

Piirin puheenjohtajan roolissa Tiainen lähtee vaaleihin positiivisin mielin. ”Uskon Oulun demareiden pärjäävän näissä vaaleissa hyvin ja lisäävän kansanedustajien määrää.”

Oulun SDP-piirin piirihallituksen tekemät ehdokaspäätökset vahvistetaan syyspiirikokouksessa 10.11.2018. Aiemmin piirihallitus on asettanut ehdolle Asko Alasalmen (Siikalatva), Sari Halosen (Oulu), Miina-Anniina Heiskasen (Oulu), Inka Hokkasen (Kuusamo), Raimo Piiraisen (Kajaani) sekä Ari-Pekka Sirviön (Oulu). Piiri tulee asettamaan eduskuntavaaleihin täyden 18 ehdokkaan lista.

 

 

S. Husa