OULUN SDP ISO-SYÖTTEELLE

Oulun piirin sosialidemokraattien vuoden suurin tapahtuma, järjestöpäivät, pidetään Iso-Syötteellä 14.-15.10.2023. Kutsumme nyt kaikki piirin jäsenet mukaan tähän yhteiseen, kivaan tapahtumaan!

Tapahtuman pääpuhujana on europarlamentaarikko Eero Heinäluoma ja poliittisia ajankohtaisia asioita kuulemme lisäksi kansanedustaja Tytti Tuppuraiselta. Lisäksi tapahtumassa suunnitellaan yhdessä tulevaa järjestötoimintaa SDP:n järjestöpäällikkö Pekka Tuurin johdolla.

Tapahtuma pidetään Kide-hotellissa (Romekievarintie 6, Iso-Syöte)

Tapahtuma lounaan ja illallisen kanssa on SDP:n jäsenille maksuton. Koska kaikille ilmoittautuneille tilataan erikseen ruokailut, perimme peruuttamattomasta ilmoittautumisesta 30 euron maksun. Majoituksen jokainen osallistuja maksaa ja varaa itse. Olemme neuvotelleet sopimushinnat Kide-hotelliin: 85 e/1hh ja 95 e/2hh. Majoitustarjous on voimassa perjantaista sunnuntaihin.  

Seminaariohjelman ja ruokailuiden lisäksi ohjelmassa on yhteistä ulkoilua leikkimielisen ”Tunturin valloitus” -joukkuekisan merkeissä. Kisassa on mukana noin neljä rentoa ja kaikille sopivaa lajia.

ILMOITTAUTUMINEN

Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/syote Ilmoittaudu 24.9. mennessä.

Ilmoittautumisen lisäksi voit varata majoituksesi tämän linkin kautta (maksetaan varattaessa) alennuskoodilla ”SDPKIDE”: https://www.isosyote.fi/fi/varaa/majoitukset Huoneita on rajoitettu määrä, joten majoituksen kanssa kannattaa toimia nopeasti.

TAPAHTUMAN OHJELMA (pienet muutokset mahdollisia)

la 14.10.23.

klo 11.00 Lounas

klo 12.00 Seminaari

– Politiikkaa Euroopasta ja Suomesta: europarlamentaarikko Eero Heinäluoma

– Eduskunnan terveisiä: Kansanedustaja Tytti Tuppurainen

– Järjestölliset askelmerkit: alustus ja yhdessä suunnittelua: SDP:n järjestöpäällikkö Pekka Tuuri

16.00 Majoittuminen ja vaatteiden vaihto

16.30 Tunturin valloitus -kisa

19.30 Illallinen

su 15.10

Aamupala ja kotiin lähtö

Lisätiedot tapahtumasta:

Sanna Husa
toiminnanjohtaja
SDP Oulun piiri

p. 050 5927 444
sanna.husa@sdp.fi