Eetu Leinonen järjestösihteeriksi

SDP:n Oulun piirin osa-aikaiseksi järjestösihteeriksi on valittu Eetu Leinonen. 24-vuotias Leinonen aloittaa tehtävässään 2.1.2023. Leinonen on kokenut järjestöasiantuntija ja aktiivinen demaritoimija. Hän työskentelee vuoden loppuun asti Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa yhteisöasiantuntijana.

SDP:n Oulun piirissä uusi järjestösihteerin tehtävä linkittyy vahvasti vuoden alusta aloittavien hyvinvointialueiden ja niiden demariryhmien toimintaan. Leinosen työnkuvaan kuuluu Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun aluevaltuustoryhmien avustaminen muun muassa tapahtumien järjestämisessä ja viestinnässä. Lisäksi hän toimii Pohjois-Pohjanmaan ryhmän sihteerinä. Ryhmätoiminnan lisäksi osa Leinosen työajasta kuluu piirin perustoiminnan parissa.  

”Aloitan työn innokkain mielin. Järjestötyö on tuntunut omalta jo pitkään, enkä malttaisi odottaa näihin tehtäviin tutustumista. Odotan erityisesti, että pääsen tutustumaan aluevaltuustoryhmiin ja niiden toimintaan”, Leinonen sanoo.

”Olen todella iloinen siitä, että saamme Eetun piiriin töihin. Monipuolisena osaajana hän pystyy tukemaan hyvin nykyistä toimintaamme. Eetu on sopivalla tavalla uudistajakin. Esimerkiksi aluevaltuustoryhmien viestintä vahvistuu varmasti hänen avullaan”, piirin toiminnanjohtaja Sanna Husa toteaa.  

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Husa, p. 050 5927 444