Eduskunnan varapuhemies Antti Rinne Oulun piirissä

Eduskunnan varapuhemies Antti Rinne vierailee Oulussa ja Kainuussa 27.–28.11. Rinne on politiikan sekä ay-asioiden todellinen asiantuntija ja pitkänmatkan juoksija, joten luvassa on varmasti näkemyksellistä ajatusten vaihtoa. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Sunnuntaina 27.11. kello 11 Antti Rinne on tavattavissa kahvitilaisuudessa Oulun Tietomaassa (Nahkatehtaankatu 6). Tilaisuuden järjestää Oulun demarit.Tietomaasta Antti Rinteen matka jatkuu Valkean edustalle (Kauppurienkatu 18), jossa ohikulkijoille jaetaan ruusuja kello 13 alkaen. Oulun demarit tarjoaa paikalla kuumaa glögiä.

Kainuussa Rinteen voi tavata sunnuntaina Sotkamon Vuokatissa kello 17. Paikkana on Sokos-hotel Vuokatin Polanne-kabinetti (Kidekuja 2).

Kiertue jatkuu heti maanantaina 28.11.  aamulla, kun Antti Rinteen kanssa voi keskustella Kuhmossa Kahvila Kaesassa kello 8. Kuhmon demarit toivottavat kaikki tervetulleiksi aamukahville.

Makkaranpaiston merkeissä Antti Rinnettä voi puolestaan jututtaa Kajaanissa maanantaina kello 14.30. Tapahtumapaikkana on tuolloin keskussairaalan vieressä oleva Terveysmetsä.

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.